مقالات

4 دلیل خرابی لوازم برقی آشپزخانه چیست؟

خرابی لوازم برقی آشپزخانه می‌تواند صدمات اقتصادی و قابل‌توجهی به فرد بزند. و اگر نسبت به تعمیر و یا تعویض آن‌ها اقدام نشود ممکن است. که با توجه افزایش قیمت لوازم‌خانگی، دیگر نتوان همان مارک قبلی را که کیفیت خوبی نیز دارد با همان قیمت‌های قبل تهیه کرد.

پس در زمان استفاده از لوازم برقی آشپزخانه اگر نکات ریز و مهم را رعایت کنید. مطمئن باشید که هیچ ضرری متوجه شما نخواهد بود. ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد خرابی لوازم آشپزخانه صحبت کنیم. و چند عامل مؤثر در این زمینه را به اطلاع شما برسانیم. پس با ما همراه باشید تا تمام نکات را مورد بررسی قرار دهیم.

خرابی لوازم برقی آشپزخانه

لوازم برقی آشپزخانه

عمده‌ترین دلایلی که با خراب شدن لوازم برقی آشپزخانه می‌شوند

برای خرید لوازم برقی آشپزخانه، هزینه‌های زیادی صورت می‌گیرند. پس با توجه به قیمت بالای این لوازم باید در هنگام استفاده از آن‌ها دقت کافی داشته باشیم. تا به‌واسطه خراب شدن آن‌ها مجبور به خرید و جایگزین کردن نشویم. همان‌طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، چند عامل مؤثر در دلایل خرابی لوازم برقی آشپزخانه تأثیر مستقیم دارند که ما به 4 نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • عدم مراقبت منظم و اصولی

مراقبت اصولی به این معناست زمانی که شما در حین استفاده از وسیله هستید. مانند یک شخص دلسوز با آن لوازم برخورد کنید. زیرا آن‌ها هستند که با کار و فعالیت خود، شما را از انجام برخی کارهای سخت معاف می‌کنند.

پس به‌عنوان‌مثال در زمان استفاده از جاروبرقی، حواستان به لوله‌ها و سیم‌های آن باشد. تا بیش از حد مورد فشار و کشش قرار نگیرند. و برای جابه‌جایی جاروبرقی از سیم و یا لوله آن استفاده نکنید، بلکه به‌صورت اصولی از قسمتی که برای این کار تعبیه شده است، بگیرید و جاروبرقی را به مکان دلخواه خود انتقال دهید. زمانی هم که کارتان تمام شد، آن را در جای مناسب خود قرار دهید.

لوازم‌خانگی دیگر مانند یخچال، اجاق‌گاز و چرخ گوشت و فر نیز همین‌طور نیاز به مراقبت در حین کار و بعد از آن دارند. در خصوص مراقبت از لباسشویی می‌توانید بیشتر از حد معمول آن را پر نکنید. برای مراقبت از یخچال به تنظیم درجه دمای آن دقت کنید که در یک عدد مناسب قرار گرفته باشد. برای مراقبت از اجاق‌گاز، شعله‌ها و تمام قطعات را چک کنید و در نهایت مراقبت اصولی و کلی برای نگهداری از این اقلام انجام دهید تا خرابی لوازم آشپزخانه را مشاهده نکنید.

 حتماً سعی کنید در صورت بروز مشکل برای هریک از این کالاها، یک تکنسین متخصص مخصوص هر کار را دعوت به تعمیر کنید. نظافت لوازم برقی در زمان‌های مشخص نیز می‌تواند تا حدود زیادی از خرابی لوازم برقی آشپزخانه جلوگیری کند و این نیز جزو مراقبت‌های منظم و اصولی است.

خرابی لوازم برقی آشپزخانه

خرابی لوازم آشپزخانه

  • تعویض فوری قطعات خراب

دومین مورد در خرابی لوازم برقی آشپزخانه، توجه نکردن به یک قطعه کوچک خراب است که تکنسین در زمان مشخصی اشاره به تعویض آن داشته، ولی شما با سهل‌انگاری، تعویض آن را به تعویق انداخته‌اید و یک‌مرتبه متوجه خواهید شد که به‌جای تعویض یک قطعه کوچک، باید کل دستگاه را دور انداخته و دستگاه دیگری جایگزین کنید؛ درحالی‌که اگر در زمان مشخص به رفع مشکل جزئی می‌پرداختید قطعاً به نفع شما بود.

به‌عنوان‌مثال برای تعویض خرابی یک تیغه در چرخ‌گوشت، اگر در زمان مشخصی اقدام شود فقط یک تیغه کوچک با قیمت مناسب جایگزین خواهد شد ولی اگر تعویض این قطعه را به تعویق اندازید ممکن است که تیغه دستگاه در ادامه کارکرد خود، نتواند عملکرد درستی داشته باشد و منجر به فشار و ضربه روی موتور شود که باید با خرید چرخ‌گوشت جدید هزینه زیادی صرف کنید. یعنی در اینجا سخن”پیشگیری بهتر از درمان است” دقیقاً به کار خواهد آمد.

فروشگاه اینترنتی برای خرید

دقت در استفاده از لوازم برقی آشپزخانه

  • دقت در تهویه درست در آشپزخانه

وجود یک هود و تهویه کننده هوا که خنثی‌کننده آلودگی‌های موجود در آشپزخانه است، می‌تواند تا حدود زیادی از خرابی لوازم برقی آشپزخانه جلوگیری کند و کارکرد صحیحی نیز برای آن‌ها داشته باشد. برای عملکرد بهتر هود آشپزخانه نیز، بهتر است که فیلتر داخلی آن را هرچند وقت یکبار تعویض کنید تا آلودگی‌های جذب شده به فیلتر پاک و تمیز شوند و بتواند کارکرد صحیح و قابل قبولی داشته باشد.

دقت و رعایت این مورد می‌تواند تهویه خوبی برای آشپزخانه برقرار کند و از نفوذ آلودگی‌ها به داخل لوازم موجود در آشپزخانه نیز جلوگیری کند؛ پس هرچند وقت یکبار نسبت به نظافت و در صورت نیاز نسبت به تعویض فیلتر تهویه اقدام کنید و در هر زمان که فعالیت پخت‌وپز در آشپزخانه دارید حتماً هود و تهویه هوا را روشن کنید.

  • عدم استفاده از لوازم برقی آشپزخانه در زمان قطع مکرر برق

 ممکن است برخی از اوقات برق یک منطقه، مکرراً قطع و وصل شود و زمانی که شما در حال کار با لوازم موردنظر هستید ناگهان متوجه قطع برق شوید و احتمال دارد این اتفاق در طول یک روز چند بار تکرار شود.

شما ممکن است فقط قسمت قطع برق را مشاهده کنید ولی این را در نظر داشته باشید که با هر بار قطع و وصل برق، شوک بسیار زیادی به لوازم برقی وارد می‌شود که ممکن است صدمات جبران ناپذیری به لوازم برقی بزند و یکی از دلایل خرابی لوازم برقی آشپزخانه باشد؛ پس در این مواقع از لوازم آشپزخانه استفاده نکنید و یک محافظ قوی برای آن‌ها تهیه کنید تا شوک‌های حاصل از قطع و وصل برق را دفع کند.

فروشگاه اینترنتی برای خرید

دلایل خرابی لوازم برقی آشپزخانه

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا در خصوص خرابی لوازم برقی آشپزخانه و تمام دلایل خرابی به طور مفصل توضیحاتی را ارائه دهیم. امیدواریم با رعایت نکات و موارد ذکر شده در این مقاله لوازم‌خانگی سالم و کاربردی در اختیار داشته باشید. و سالیان زیادی نیاز به تعمیر و یا حتی تعویض لوازم برقی در آشپزخانه نداشته باشید. البته به شما اطمینان می‌دهیم که با رعایت این موارد خرابی لوازم آشپزخانه را مشاهده نخواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید